18 Mayıs 2014 Pazar

Ücretsiz ilan vermeye hazır olun!

Ücretsiz ilan vermeye hazır mısınız? 


bedava ilan ver, bedava ilan vermek, beleş ilan ver,beleş ilan vermek, ilan ver, ilan vermek, sahibinden ilan ver, ücretsiz ilan vermek, ücretsiz ilan ver, sahibinden, sahibinden ilan,



İlan verirken dikkat etmeniz gereken hususlardan biriside ücretsiz olmasıdır. Çünkü bir çok büyük ilan sitesi haftalık, günlük ve aylık olarak büyük paralar alıyorlar. Buda sizin kazandığınıza ortak anlamına gelmektedir. Bu yüzden ilan verirken ücretsiz ilan siteleri aramanız gerekiyor. Beleş ilan verebileceğiniz onlarca büyük siteler var ve tek kuruş dahi istemeden bu işi üstlenmişler. Bu gibi siteleri arama motorlarında ilk sayfaların dışına çıkarak bulmanız olasıdır.

Bedava ilan verebilmek için belli sınırlar içinde kalmayın çünkü ücretli ilan verdiğiniz takdirde dediğim gibi sadece kazandığınızın çoğunu ona harcamış olacaksınız. İlan vermeden önce ufak bir araştırma yapıp ondan sonra böyle sektöre atılın yoksa haddi hesabı olmayan harcamalar yapacaksınız buda kaybetmenize veya daha az kar etmenize sebep olacaktır.

Ücretsiz ilan verirken ne gibi noktalara dikkat etmelisiniz?


bedava ilan ver, bedava ilan vermek, beleş ilan ver,beleş ilan vermek, ilan ver, ilan vermek, sahibinden ilan ver, ücretsiz ilan vermek, ücretsiz ilan ver, sahibinden, sahibinden ilan,



Öncelikle ilan vereceğiniz konu hakkında resimleriniz elinizin altında olsun ve ilanınızı yansıtsın. Bu ilana başlık verirken ilanınız neyle ilgiliyse o anahtar kelimeleri başlık içinde geçirmek. Örneğin araba satacaksınız mutlaka satılık araba, satılık otomobil gibi kelimeler kullanın örnekler dahada çoğaltılabilir.

Diğer önemli husus ise ilan verirken açıklamalı ilan verin aksi takdirde ilanınıza olan ilgi az olacaktır. Eğer ilginin fazla olmasını istiyorsanız anahtar kelimelerinizi açıklamada en az 3 kere kullanın ve 2 paragraf şeklinde yazınız olsun anahtar kelimelerinizin altını çizin, kalın yapın ve italik olarak kullanın ayrıca başlıklarınıza başlık, alt başlık uygulayın. Böylece google gibi arama motorlarıncada sevilmiş olacak olan ilanınız en başlarda gösterilmeye aday olacaktır.

Eğer bu hususlara uyarsanız ve ayrıca ilan verdiğiniz siteninde ilan verme kurallarını okuduysanız zaten çok düzenli ve iyi bir ilan vermiş olacaksınız ki söz ettiğim gibi arama motorunca sevileceksiniz. Bunları uygulamak o kadarda zor değil aslında sadece sabırla en iyiyi hazırlamaya çalışın. Bunun yararını daha sonra en güzel şekilde göreceksiniz ve şaşıracaksınız.

Son olarak söyleyebileceğim bu sektörün gün geçtikçe dahada çok önem kazanması şimdiden burada yer almanız sizin için bir avantajdır eski kurtlar daima daha çok sevilir ve güvenilirdir eminim sizde böyle düşünüyorsunuzdur.

Evimi satmak istiyorum, ilan vermek etkili mi? isimli yazımızı da okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder