10 Mayıs 2014 Cumartesi

İlan vermenin zamanı geldi.

ilan ver demenin zamanının olup olmadığını merak ediyorsanız cevap aşağıda yazılı. 

bedava ilan, bedava ilan ver, beleş ilan, beleş ilan ver, ilan, ilan ver, ilan vermek, sahibinden, sahibinden ilan, sahibinden ilan ver, ücretsiz ilan ver, ücretsiz ilan vermek,


Şimdi ilan ver zamanı. Çok kısa bir sürede ilanınızı verip ürününüzü satmak için hazırlık yapabilirsiniz. Bunun için gerekli olan bir kaç şey uygun bir ilan sitesi bulup ücretsiz bir şekilde ilan ver 'e tıklamak. Ve biliyoruz ki çoğu insan ücretli olanlardan kaçmakta ve ücretsiz ilan sitelerine yoğunlaşmaktalar. Bu sebepten dolayıda beleş ilan ver siteleri git gide daha çok üstlerde yer almaya başladı. Aramalarda başlarda çıkmaya devam etmekteler. Böylece ücretli ilan siteleri üye kaybına uğrarken ücretsiz olanlar ise git gide üye sayılarını hızlı bir şekilde arttırmaktalar.

ilan ver neden önemli diye sorarsanız, 


Cevabı şöyle verilebilir ki en somut örnekte budur. Düşününki bir avm var ve siz oraya bir mağaza açıp ürünlerinizi sergiliyorsunuz, ilan sitelerinin de genel çalışma mantığı budur. Sizin attığınız ilan bir mağaza ilanı görevi görüp onu inceleyen her kişide alıcı potansiyeline sahiptir gözüyle bakılır. Siz ne kadar güvenilir bir imaj sergilerseniz o denli satışlarınız güzel olur. Şu da unutulmamalıdır ki ilan verme kurallarına dikkat ederek tam olarak arama motorlarının sevdiği bir ilan ver diyebilmek en mantıklısı olacaktır ki buda ilanınızın imajını yükseltir böylece aramalarda sizin ilanınız en başlarda yer alır.

bedava ilan, bedava ilan ver, beleş ilan, beleş ilan ver, ilan, ilan ver, ilan vermek, sahibinden, sahibinden ilan, sahibinden ilan ver, ücretsiz ilan ver, ücretsiz ilan vermek,

Peki nedir ilan ver kuralları?


Aslında çokta zor değil başlığınızda ilanınızla ilgili anahtar kelime veya kelimeleri geçirmek. Ayrıca açıklama kısmını güzel bir şekilde gelecek olan müşterilere sunmak olacaktır. Elbetteki unutulmaması gereken bir konuda daha var ki buda ilanınızla ilgili resimleri eklemek. Bunları yapmamanız durumunda ne arama motorları ne de müşterilerin ilgisini çekecektir. Buda sizin ilanınıza olan ilgiyi azaltacak ve kazancınızı düşürecektir.

ücretsiz ilan vermenin önemi nedir? adlı yazımızı da okuduktan sonra ilan vermeye başlayabilirsiniz.

1 yorum:

  1. ankara mamak kıbrıs köyünde 250m2 satılık arsa .parayı bank asya yatıracagım ilg acl. edn. 20.000tl. irt.5452472327

    YanıtlaSil