23 Mayıs 2014 Cuma

Nakliye ilanı ver

Siz değerli nakliyecilerin bildiği gibi büyük ilan siteleri artık nakliye veya diğer hizmet kategorilerinde ilan vermek konusunda sıkıntı çıkarmaktalar. ilan vermek neredeyse imkansız hale gelmiş durumda ve sizden bir profil oluşturmanız istenmektedir. Oysa internet çok hızlı bir rekabetin olduğu ve sürekli güncel yazıların öne çıktığı bir ortam. O bakımdan hizmet kategorisinde sürekli ilan vermek daha doğru olurdu diye düşünüyorum.

Bu yazıdan hareketle sen de hizmet ilanı ver.

Büyük ve tekel olduğu için yaptığı her değişikliğin doğru olduğunu düşünen ilan sitelerine aldırma ve ilan sitemize girerek ister nakliyeci ol, ister boyacı ol, ister parkeci ol, ister fayansçı ol, ister su tesisatçısı ol, ister çatıcı ol, ister dış cephe montalamacı ol istediğin kategoride ilan ver, istediğin sayıda ilan ver, istediğin an ilan ver

bedava ilan ver, bedava ilan vermek, beleş ilan ver, beleş ilan vermek, emlak ilanı ver, ilan ver, ilan verme, ilan vermek, otomobil ilanı ver, sahibinden ilan ver, ücretsiz ilan ver


Resimli ilan ver.

İlanına hizmetini en iyi anlatacak şekilde bir resim kullan, açıklayıcı bir yazı yaz ve hemen ilanını ver. Şu konuda bir uyarıda bulunabilirim. Aynı açıklamayı aynı kategoride verdiğiniz bütün ilanlara yazmayın. Zira arama motorları ilan vermek konusunda şöyle çalışmaktalar, ne kadar değişik yazı varsa o kadar çok müşteri gönderirler.

Özenli bir ilan ver daha fazla dönüş al.

İlan ver ancak özenerek ilan ver, metni noktalama ve imla kurallarına uygun yaz. Resmi düzgün ve iyi bir pixel de çek, çözünürlüğü ve netliği iyi olsun. Başlığını düzgün yaz, hizmetin mutlaka başlıkta yer alsın. Bu şekilde ilan ver ve göreceksin ki ilanına dönüşler artacaktır.

Bunu okuyanlar Emlak vermek istiyorum diyorsanız mutlaka bunu okuyun adlı yazıyı da okudu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder