7 Kasım 2014 Cuma

Üşenmeyin de sahibinden ücretsiz ilan verin!

sahibinden ilan ver, ücretsiz emlak ilanı ver, seri ilan ver, ilan ver, eleman ilanı ver, ücretsiz araba ilanı ver, ücretsiz ilan ver, bedava ilan ver, beleş ilan ver, beleş ilan, bedava ilan, ilan ver, ilan ver, ilan ver, sahibinden ilan vermek istiyorum, sahibindene ilan vermek istiyorum, sahibinden ilan vermek istemek, ilan vermeye çalışmak, araba ilanı vermek istiyorum, arabamı satmak istiyorum, araba.com, arabacom, sahibindencom, sahibinden.com


Herkesçe bilinen bir gerçek var ki; son yıllarda teknolojinin hızına yetişmek neredeyse imkânsız. Her gün yeni bir ürün, yeni bir teknolojik ürün piyasaya sürülüyor. Bununla birlikte fiyatların hızına yetişmekte pek mümkün olmuyor. Teknoloji ne kadar iyiyse alacağınız üründe bir o kadar pahalı oluyor. Dolayısıyla da son teknoloji ürünler kullanmak neredeyse imkânsız hale geliyor. Ya da tam tersine teknolojiyle fazlasıyla haşır neşirseniz sürekli çıkan teknolojik ürünleri denemek için almak istiyorsunuz ve evde kullanılmamış ya da bir iki ay kullanılıp bir kenara bırakılmış bir sürü ürün birikiyor ve siz paranızı harcadığınızla kalıyorsunuz. Ücretsiz ilan vererek veya sahibinden ilan vererek bu dertten sizde kurtulun. Tüm bunları yapmak ilan vermek ancak 5 dakikanızı alır. Erinmeyin de hemen ilan verin.


Üzülmeyin! Hayatta her şeyin olduğu gibi bunun da bir çözümü var tabiî ki. O da internet üzerinden ilan vererek ikinci el ürün almak ya da elinizdeki ürünü satmak. Bunun içinde en uygun alıcı ya da satıcıya ulaşmanız için en güzel yöntem ilan verilen sitelere başvurmak. Bu sitelerde birçok ürün çeşitliliği olduğu gibi çok çeşitli ve farklı teknolojik ürünlerde bulunuyor. Üstelik neredeyse sıfır ürünleri ikinci el fiyatına almanız kaçınılmaz bir son oluyor. Telefondan bilgisayara, tabletten fotoğraf makinesine varana kadar birçok ürünün hem sıfırına hem de ikinci eline u siteler üzerinden ulaşmanız mümkün. Beğendiğiniz ürünü farklı fiyatlarla görebilmeniz de cabası.


Elinizdeki ürünleri satarken de oldukça avantajlı bu yöntem. Çünkü bu yolla hiçbir aracıya para kaptırmadan ürününüzü doğrudan satabiliyorsunuz. Böylelikle de kazandığınız paranın hepsi size kalıyor. Bu nokta da size tavsiyemiz ilanınızı ücretsiz ilan verilen siteler aracılığıyla yayınlamak. Bu yolla daha önce belirttiğimiz gibi satışını yaptığınız ürünün tüm ücreti cebinizde kalır. Zaten ürününüzü bu yolla satmak diğer yöntemlere göre daha kolaydır. Mağaza mağaza dolaşıp fiyat almak ve en fazla para verene satmaktansa kendi belirlediğiniz fiyat üzerinden satış yapmak daha çok işinize gelecektir diye düşünüyoruz.


Aynı durum ürün alırken de geçerli oluyor. Yani dükkanları dolaşıp en ucuzunu bulmaya çalışmaktansa internet üzerinden sıfırını ya da ikinci elini fiyatları kıyaslayarak en karlı şekilde alabiliyorsunuz. Üstelik bunu yaparken hiç yorulmuyorsunuz çünkü tüm bunları bilgisayar başından tek tıkla yapıyorsunuz.



İşin özü, artık teknolojik alet alırken de satarken de işinizi kolaylaştıracak bir yöntem var. İlan vermek ya da ilan verilen site yoluyla alışveriş yapmak. Şimdi sorarım size bu kadar kolay bi yöntem varken kim ister günlerini harcayıp dolana dolana alışveriş yapmayı. Üstelik tüm bunları yapmak ücretsizken. Size tavsiyemiz makalemizde verdiğimiz bilgiler ışığında sizde ilan vererek alışveriş yapmanın tadını çıkarın. Esen kalın… Keyifli alışverişler… 

1 yorum:



  1. Jukebox pikap müzik dolabı Tamircisi ''arto Usta'' Pera Elektronik Gsm 0545 230 55 06
    Pikap Müzik Dolabı Jukebox Radyo Tamiri Gsm 0545 230 55 06 radyo Jukebox Müzik Dolabı Tamiri Yapılan, Cihazınız'ın Garanti Ve Sertifikası Verilmektedir. 1970 Yılın'dan Beri Dual Pikap Her Marka Antika Lambalı Eski Radyo makaralı Teyp Müzik Dolabı Jukebox Tamirini 2 İki Yıl GARANTİ Vermekteyiz .
    pera Elektronik
    adres : Kemeraltı Cad.. No. 30 Arapoğlan Sok No. 5 Atlas Han Kat. 3 No. 23 (Müjdat Gezen Sanat Merkez Sokağı ) '' Ing Bank Yan Sokağı '' Karaköy İstanbul
    Cep: 0545 230 55 06
    Tel : 212 249 71 39

    YanıtlaSil