4 Kasım 2014 Salı

Evcil hayvan edinmek ister misiniz?

sahibinden ilan ver, ücretsiz emlak ilanı ver, seri ilan ver, ilan ver, eleman ilanı ver, ücretsiz araba ilanı ver, ücretsiz ilan ver, bedava ilan ver, beleş ilan ver, beleş ilan, bedava ilan, ilan ver, ilan ver, ilan ver, sahibinden ilan vermek istiyorum, sahibindene ilan vermek istiyorum, sahibinden ilan vermek istemek, ilan vermeye çalışmak, araba ilanı vermek istiyorum, arabamı satmak istiyorum, araba.com, arabacom, sahibindencom, sahibinden.com






İnternetten evcil hayvan edinebileceğinizi ya da evdeki evcil hayvanınızın ihtiyaçlarını alabileceğinizi biliyor musunuz? Üstelik bunu mağazaların internet üzerinden verdiği ilanlar üzerinden ya da kişinin doğrudan evcil hayvanını sahiplendirme ilanı ile yapabilirsiniz. Petshoplardan evcil hayvan edinmek istemiyorsanız internet üzerinden ücretsiz olarak hayvan sahiplenebilirsiniz.

Sokakta evsiz bir hayvan buldunuz fakat sizde kalması mümkün değil; mesela alerjiniz var ya da evinizde yeterince kedi/köpek var. Bu sebeple bulduğunuz bu hayvanı başka birine vermek istiyorsunuz. Bunu sağlayabileceğiniz en kolay yollardan bir tanesi ilan verme siteleridir. İşin kötü tarafı bu sitelerin bazıları ücretli olduğundan ücretsiz vereceğiniz hayvanın ilanını ücretli bir şekilde veriyor olmanızdır. Bu noktada size düşen ücretsiz ilan verebileceğiniz siteler bulmak ve bulduğunuz hayvanla ilgili yayınınızı yapmaktır. Bu şekilde sokak hayvanını yeni yuvasına kavuşturmuş oluyoruz.

Ayrıca bu siteler aracılığıyla evde beslediğiniz kediniz, köpeğiniz, balığınız, kuşunuz ve hatta iguananız için gerekli olan yiyecek,ilaç, beslenme alanı ya da oyuncak gibi dostunuz için gerekli olan tüm teçhizata da ulaşabilirsiniz. Üstelik farklı çeşitler ve fiyatlar tek tıkla elinizin altında olur. Yoğun iş temposunda mağaza mağaza gezmek ya da sokakta hayvan arayışına girmek neredeyse imkânsızdır. Bahsettiğimiz siteler bu noktada en büyük yardımcınız olacaktır. Akşam bilgisayar başındayken minik dostunuzun ihtiyaçları için araştırma yapabilir ya da artık kendinizi yalnız hissetmeye başladıysanız sevimli bir dost edinmek için arayışa girebilirsiniz.

Kısacası ilan vererek alabileceğiniz şeylerden bir tanesi de evcil hayvandır. Böylelikle para vererek dükkandan almak yerine sokakta ki bir hayvanı sahiplenerek daha doğru bir şey yapmış olacaksınız. Bunu kar ya da ticaret amaçlı yapmadığınız için size gereken şey internette ücretsiz ilanverebileceğiniz bir site bulabilmektir. Böylelikle hiçbir ücret ödemeden minik dostunuzu sahiplendirebilirsiniz. Sahiplenen de verende hiçbir ücret ödemeden hoş bir alışveriş yapmış olurlar.

Bazen dostunuz için yakındaki bir dükkanda istediğiniz markada mama bulamayabilirsiniz. Hayvan sahipleri çok iyi bilirler ki bu çok zor bir durumdur çünkü minik dostunuz bir mamayı sevmediğinde ona sevdirmenin hiçbir yolu yoktur. Bu yüzden de sevdiği markayı bulduğunuzda hep ondan almanız gerekir. İnternette ilan verme yoluyla satış yapan sitelerde bu ürüne farklı fiyatlar üzerinden ulaşabilecek ve daha karlı bir alışveriş yapabileceksiniz.


Bu makalemizde sizlere ilan verilensiteler üzerinden evcil hayvan edinmenin karlı ve yararlı yanlarından bahsettik. Umarız yararlı olmuştur ve bundan sonra dükkanlardan almak yerine sokak hayvanlarını sahiplendirirsiniz. Keyifli alışverişler, iyi okumalar…

İkinci ellerinizi satıyor musunuz atıyor musunuz? adlı yazımızı da okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder